Jaeger-LeCoultre slavi ženstvenost novom kampanjom sa Anjom Tejlor-Džoj

Jaeger-LeCoultre je predstavio novu kampanju „Walk into the Dawn“ u kojoj se pojavljuje britansko-američka glumica i ambasadorka brenda Anja Tejlor-Džoj.

Evokativni novi video i serija fotografija slave ženstvenost i odaju počast satu Rendez-Vous Dazzling Shooting Star. „Walk into the Dawn“ predstavlja korake koji nas približavaju ostvarenju naših snova – želja koje možda poželimo kada ugledamo zvezdu padalicu.

Anja Tejlor-Džoj priča priču bez reči, u plesnoj sekvenci lakoće, elegancije i pokreta. Ples je prirodan za Anju, glumica se bavila baletom u svom privatnom životu, ali i u nekim ulogama koje je odigrala, pa je za nju, mnogo više od profesionalne veštine, ples suštinski deo njenog života. „Prva stvar koju radim svakog jutra je ples – ludi ples u spavaćoj sobi ili kuhinji. Podiže mi raspoloženje i priprema me za dan. Kada plešem osećam se živom i spremnom za sve životne mogućnosti.”

„Walk into the Dawn“ evocira ove mogućnosti. Fluidni i snažni, Anjini pokreti odražavaju njenu ličnu estetiku – uglađenu i sofisticiranu, karakternu i svestranu, podsećajući na sat koji obavija oko svog zgloba.

„Rendez-Vous Dazzling Shooting Star je minijaturno umetničko delo za zglob. Zvezda padalica na brojčaniku je neverovatno romantična, a svetlucavi plavi brojčanik i krugovi dijamanata ga čine veoma glamuroznim – a ipak je ovo sat koji bi mogao da bude pravi saveznik u našem svakodnevnom životu, od jutra do večeri, računajući otkucaji dana", rekla je Anja Tejlor-Džoj.

Predstavljen na Watches & Wonders 2022., Rendez-Vous Dazzling Shooting Star inspirisan je čudima noćnog neba. Zaintrigirani veličanstvenom lepotom zvezda padalica, brend satova Jaeger-LeCoultre odlučilo je da uhvati ovaj retki nebeski fenomen u časovniku. Iskoristivši svoju nepokolebljivu posvećenost kreativnosti – vrednost koju deli sa ambasadorkom brenda u njenoj glumačkoj karijeri – slavni brend je kreirao potpuno novi mehanizam koji čini da zvezda pada preko brojčanika u nasumičnim intervalima, baš kao što prave zvezde padalice šetaju nebom. Pojačavajući efekat, svetlucavo plavi brojčanik od aventurina okružen je prstenom dijamanata.

Luxury Experience