Jacob & Co. i Kristijano Ronaldo predstavljaju novi sat sa dijamantima vredan 780 hiljada dolara

Brilijantno zeleno kamenje je oko 200 puta ređe od smaragda.

Kada je Kristijano Ronaldo podelio sliku iz svog privatnog aviona na putu za Saudijsku Arabiju, fanovi nisu mogli da ne primete sjajni dijamantski sat na njegovom zglobu. Sat o kome je reč je najnoviji dodatak kolekciji Jacob & Co. Caviar Flying Tourbillon Tsavorites i veoma je skup.

Zaslepljujući prilagođeni sat dobio je ime po zelenom dragom kamenju koje pokriva skoro sve njegove površine. Upečatljiva nijansa sata izabrana je kao oda Saudijskoj Arabiji, zemlji u koju se Ronaldo preselio ranije ovog meseca nakon potpisivanja ugovora sa fudbalskim klubom Al Nassr. Časovničar je lako mogao da koristi smaragde da postigne svoju zelenu boju, ali se umesto toga odlučio za tsavorite, koji su jeftiniji, ali oko 200 puta ređi.

Oko 388 visokokvalitetnih, baget rezanih tsavorita korišćeno je za pokrivanje sata od 47 mm koji je izrađen od 18-karatnog belog zlata.

Veliki broj tsavorita može izgledati malo preterano, ali satu daju upečatljiv potpuno zeleni izgled koji je teško zaboraviti. Jedini deo sata koji nije prekriven kamenjem je kaiš, ali čak i on je napravljen od zelene aligatorske kože.

Ako tražite nešto zeleno da nosite na zglobu, nemate sreće. Caviar Flying Tourbillon „Tsavorite“ vredi 780.000 dolara i napravljen je samo za najboljeg fudbalskog golgetera svih vremena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACOB & CO. (@jacobandco)

Luxury Experience