It’s Gucci Time: Idris Elba predstavlja nove GUCCI 25h satove

Idris Elba je zaštitno lice nove kolekcije Gucci časovnika – asortimana klasičnih ručnih satova sa modernim stilom.

Svi u svetu luksuzne mode znaju da je brend Gucci poznat po uzbudljivim novim saradnjama i čini se da su to ponovo uradili. Odlučili su se na partnerstvo sa Idrisom Elbom, glumcem, producentom i muzičarem kako bi promovisali svoje najnovije luksuzne satove.

Klasična, ali ukorenjena u inovacijama, nova kolekcija satova nosi potpis kreativnog direktora italijanskog brenda, Alesandra Mikelea, i predstavlja veliku prekretnicu u 50-godišnjem iskustvu u izradi Gucci satova. Prema Mikeleu, ime GUCCI 25H, pripisuje se posebno simboličnom objektu za njega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gucci

Crpeći inspiraciju iz elegantnih oblika moderne arhitekture, sat ima slojevitu siluetu i ultra tanak profil. Kolekciju karakterišu čiste linije, kontrastne završne obrade i naravno neobične nijanse brojčanika.

Pored čeličnog modela od 40 mm, koji je nosio Idris Elba u promotivnom videu, postoje odgovarajuće verzije od upečatljivog plavog aluminijuma ili čelika optočenog dijamantima. Postoje i dve verzije turbijona, opremljene ekskluzivnim plutajućim Gucci mehanizmom. Brojčanik koji definiše siluetu menja nijansu kada je izložen svetlosti, dok se prepoznatljivi dvostruki G motiv pojavljuje kao suptilan znak osnivača kuće.

Iako je ovo prva kampanja satova za glumca i modni brend, ovo je daleko od prvog partnerstva između Elbe i brenda Gucci. Glumca je stilizovao Alesandro Mikele za Filmski festival u Kanu, noseći smoking iz kolekcije brenda “Exquisite Gucci”.

"Imam dugogodišnju vezu sa brendom Gucci i volim Alesandrovu inspiraciju i viziju narušavanja norme. Osećam se kao da delimo osećaj kreativnosti koji neće biti zaustavljen – obojica ga stalno pokrećemo", rekao je Elba o novoj saradnji.

Luxury Experience