Hublot predstavlja najbolji časovnik za ljubitelje fudbala

Kada se najbolji časovničarski brend sveta i najbolja liga na svetu udruže kako bi zajedno dizajnirali časovnik, rezultat jednostavno mora biti izuzetan…

Švajcarski brend časovnika, Hublot, postao je Zvanični merač vremena Premier lige, lansirajući tim povodom ograničeno izdanje svog Big Bang E Connected modela. Ikonična ljubičasta boja Premier lige adaptirana je na ovom modelu, sa posebnim aplikacijama, novim brojčanikom i novim, ljubičastim kaišem.

Ograničen na samo 200 komada, ovaj model dolazi sa nekoliko novih opcija koje će pojačati iskustvo fanova Premier lige. Na primer, deo ponude će biti Hublot Loves Football Premier League aplikacija, koja će svakog fana ovog sporta radovati animiranim obaveštenjima o vremenu mečeva, golovima, penalima, izmenama, žutim i crvenim kartonima i dodatom vremenu.

Pametni sat shvata vašu strast prema ovog igri, pa se automatski prebacuje na Match Mode kada utakmica počne. Časovnik vam takođe omogućava prelaz između dve istovremene utakmice jednostavnim dodirom na ekran. Rikardo Gvadalupe, CEO Hublot brenda, izjavio je: “U ovim izazovnim vremenima, fudbal nastavlja da bude izvor preko potrebne radosti u čitavom svetu. Hublot voli fudbal i nastavlja da se udružuje sa najboljim takmičenjima u ovom sportu. Privilegovani smo što možemo predstaviti Hublot Big Bang E Connectzed model, koji je dizajniran tako da strastvene fanove još više približi najgledanijoj ligi sveta. Zaista smo ponosni što možemo raditi sa Premijer Ligom i što ćemo zajedno kreirati iskustva koja se pamte za sve ljude koji vole časovnike i fudbal”.

Lagani model ograničenog izdanja pokreće Wear OS by Google, a biće ponuđen u unikatnoj verziji posebno kreiranoj za sudije Premijer Lige, koje neće biti komercijalno dostupne. Ova verzija će biti još lakša od originala, a opremljena je dodatnim funkcijama, poput goal-line tehnologije koja signalizuje sudiji kada lopta pređe liniju. Glavni trener Tottenham Hotspur, Žoze Murinjo, izjavio je: “Kao dugogodišnji Hublot ambasador, mogu reći da sam zaista ponosan da nosim ovaj veličanstveni sat koji će dodatno približiti naše fanove i ligu samoj igri. Štaviše, još sam ponosniji da vidim spoj Premijer Lige i Hublot brenda – najboljeg časovničarskog brenda na svetu i najbolje lige na svetu. To je zaista posebna veza”.

Big Bang E Premier League model će biti dostupan za kupovinu preko sajta slavnog časovničarskog brenda, sa prečnikom kućišta od 42 mm, dok se za cenu takođe morate obratiti njima.