Hublot novim časovnikom slavi ljubav prema fudbalu

Na radost miliona ljubitelja fudbala širom sveta, sezona Premijer lige ponovo je u toku.

Hublot, brend luksuznih satova voli fudbal, i nisu mogli da propuste priliku da predstave novo ograničeno izdanje kako bi proslavili povratak najkonkurentnijeg i najatraktivnijeg fudbalskog takmičenja – Classic Fusion Chronograph Premier League.

Ljubavna veza brenda Hublot sa fudbalom datira iz 2006. godine kada je započeo partnerstvo koje je preraslo u najveću saradnju između brenda satova i fudbala. Classic Fusion Chronograph Premier League predstavlja nepokolebljivu posvećenost brenda Hublot prelepoj igri. Otkako je postao zvanični sponzor Premijer lige 2020. godine, Hublot je dosledno pokazivao svoju podršku najpopularnijoj fudbalskoj ligi na svetu.

Domet Premijer lige je zaista zapanjujući, sa emitovanjem u 900 miliona domova u 189 zemalja. Neverovatnih 1,66 milijardi ljudi se nedeljno bavi ligom preko različitih medijskih kanala, a Hublot, kao ključni igrač u svetu horologije, prepoznaje globalni uticaj fudbala i nastavlja da se usklađuje sa ovim dinamičnim sportom.

Kako bi proslavio povratak vrhunskog fudbala, Hublot je predstavio Classic Fusion Chronograph Premier League. Ovaj časovnik ograničenog izdanja, sa samo 100 pojedinačno numerisanih komada, živo je svedočanstvo navijačima lige i njenim najvećim šampionima. Takođe označava značajnu prekretnicu kao prvi mehanički hronograf koji je Hublot ikada napravio posebno za Premijer ligu.

Nakon uspeha Big Bang, kreiranog za Premijer ligu 2020. godine, Classic Fusion Chronograph Premier League ima prepoznatljivu intenzivnu ljubičastu boju koja krasi kaiš i brojčanik. Brojčanik prikazuje dva legendarna brojača Classic Fusion, sa jednim koji pokazuje sekunde na 3 sata i ukrašen je ikoničnim krunisanim lavom – amblemom Premijer lige. Isti krunisani lav je elegantno ugraviran na zadnjem staklu, zajedno sa pojedinačnim brojem dodeljenim svakom od 100 srećnih vlasnika.

Ovo je komad za kolekcionare za koje strast, tradicija, performanse i izvrsnost idu ruku pod ruku.

Luxury Experience