Hublot i Takaši Murakami predstavili ograničeno izdanje MP-15

U okviru ekskluzivnog domena luksuznih satova, Hublot dosledno redefiniše granice inovacije i estetike, što je primer najnovijeg remek dela ovog brenda, MP-15.

Ograničen na samo 50 komada, ovaj sat predstavlja revolucionarnu fuziju umetnosti i tehnologije. U saradnji sa renomiranim umetnikom Takašijem Murakamijem, luksuzni švajcarski časovničar kreirao je sat koji prkosi tradicionalnim normama dizajna i takođe pokazuje posvećenost brenda izuzetnosti.

Na prvi pogled, MP-15 osvaja svojim nekonvencionalnim pristupom izradi satova. Odsustvo tradicionalnog brojčanika je hrabro odstupanje od norme, jer Hublot neprimetno integriše kućište, mehanizam i brojčanik u jedinstveni aranžman. Umesto konvencionalnog brojčanika, mehanizam zauzima centralno mesto, a kazaljke graciozno zauzimaju periferni položaj.

Hublot predstavlja svoj prvi serijski proizveden centralni turbilon u MP-15, što je svedočanstvo 40 godina inovacije brenda. Okružen cvetnim motivom Takašija Murakamija, sastavljenog od 12 safirnih latica, turbilon zauzima centralno mesto kao umetničko i tehničko čudo. Cilj je bio da se postigne apsolutna transparentnost, omogućavajući svetlosti da prođe i osvetli mehanizam ovog cvetnog umetničkog dela.

Značajno tehničko dostignuće MP-15 je njegov centralni leteći turbilon sa impresivnom rezervom snage od 150 sati. Da bi se olakšalo navijanje, Hublot obezbeđuje specijalno dizajniranu olovku koja se može puniti preko USB kabla.

Uprkos svojim inovativnim karakteristikama, sat zadržava standardne markere za lako čitanje, sa dvanaest belih indeksa i crnim kazaljkama presvučenim SuperLuminova za vidljivost pri bilo kom svetlu. Sat ima skroman brojčanik prečnika 42 mm i integrisani gumeni kaiš za vrhunski komfor.

Časovnik MP-15 kompanije Hublot i Takaši Murakamija je dostupan samo na upit preko zvaničnog sajta proizvođača satova po ceni od 320.000 dolara.

Luxury Experience