Gucci u svetu sportskih časovnika

Kada smo videli ovaj novitet Gucci brenda, jednostavno smo morali da se zapitamo da li to oni pokušavaju da imitiraju Louis Vuitton?

Prvobitno, oni su napravili svoj iskorak u gejming svetu kreirajući ekskluzivne virtuelne odevne kombinacije za jednu od najvoljenijih online igrara, Tenis Clash, dok sada svoje sportske stajlinge akcentuju kolekcijom ronilačkih časovnika ograničenog izdanja. Gucci je svoje modele predstavio u saradnji sa brend Fnatic. Pre nego što uronimo u detalje, moramo reći da časovnici izgledaju neverovatno, a na sebi nose crno-narandžastu paletu boja po kojoj je gejming kompanija poznata.

Kombinujte to sa stilom koji ulazi u sve što Gucci kreira, i dobili ste pobednika ograničenog izdanja. Moramo priznati da nam se čuvena Fnatic šema boja od samog starta dopada, ali ovi sportski modeli vam mogu ponuditi mnogo više od lepog izgleda. Oni su robusni sa kućištem prečnika 40 mm, kojej e kreirano od nerđajućeg čelika, dok brojčanik na sebi nosi oznaku tima na poziciji šest sati, bazi i indeksima, uz neizbežno Gucci GG obeležje.

Konvencionalni gumeni kaiš dobija savršeni smisao u ovoj kombinaciji jer je lagan i praktičan, kako na tlu, tako i u vodi, dok je sam časovnik vodootporan do dubine od 180 metara. Crni gumeni kaiš savršeno komplementira šemi boja ovog ograničenog izdanja. Kad smo već kod toga, moramo naglasiti da će samo sto ovakvih komada biti proizvedeno, sa cenom od 1.427 dolara. Knjiga porudžbina je već otvorena.