Fuzija elegancije i zanatstva: Hublot Classic Fusion High Jewellery 2023

Hublot je otkrio najnoviji dodatak svojoj čuvenoj kolekciji High Jewellery, Classic Fusion High Jewellery od belog zlata koji predstavlja posvećenost brenda izuzetnosti...

U svetu u kome složenost često dominira, Hublot prihvata filozofiju da je najviši oblik sofisticiranosti jednostavnost. Classic Fusion High Jewellery sat se bez napora uklapa sa drugim kultnim modelima u kolekciji High Jewellery, kao što su Big Bang i Spirit of Big Bang, ukrašeni belim zlatom, dijamantima, pa čak i dragim kamenjem u boji duge.

Ovaj konkretan model Classic Fusion, sa baget dijamantima i uglađenim linijama od belog zlata, postao je ikonični prikaz Hublot majstorstva. Kućište od 42 mm, okvir, brojčanik i kopča zajedno se mogu pohvaliti 431 dijamantom i impresivnih 14,6 karata. Pedantno umeće koje je uključeno je zapanjujuće, posebno ako se uzme u obzir da je samo brojčanik zahtevao 120 sati mukotrpnog rada da bi se postavio 241 dijamant.

Pored svog sjajnog eksterijera, Classic Fusion High Jevellery 42mm sadrži kalibar HUB1710, vidljiv kroz safirno staklo na poleđini sata. Mehanizam sa samonavijanjem radi na frekvenciji od 4 Hz, nudeći značajnu rezervu snage od 50 sati. Posvećenost brenda Hublot preciznosti proteže se do svakog detalja, uključujući 94 dijamanta postavljena u kućište od 42 mm i crni kaiš od kože aligatora sa kopčom koja je ukrašena sa 36 dijamanata.

Svaki aspekt sata odražava savršenu fuziju časovničarske izvrsnosti i umeća u izradi nakita. Hublot Classic Fusion High Jevellery 42mm nije samo instrument za merenje vremena, to je bezvremensko oličenje elegancije i zanatstva.

Luxury Experience