CODE41 je upravo predstavio prelep, moderan i pristupačan turbijon

CODE41 je predstavio novi turbijon časovnik koji je atraktivan i estetski i ekonomski..

Turbijon je uređaj koji je napravljen pre oko dva veka. Njegova svrha je bila da reguliše efekte gravitacije na tačnost džepnog sata kada se drži u različitim položajima. Danas su ručni časovnici sa jednim od ovih rotirajućih kućišta neki od najvrednijih na tržištu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CODE41 (@code41watches)

Iz tog razloga, činjenica da časovničar predstavlja turbijon koji je priuštiv  prosečnom novčaniku je zaista izuzetna.

Osnovan 2016. godine i izgrađen na principu transparentnosti za kupca, CODE41 je imao misiju da promeni igru u industriji časovničarstva. Sada švajcarski brend predstavlja prelep novi model turbijona, čije cene počinju od 11.363 evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CODE41 (@code41watches)

Zbog visoke preciznosti koju nude savremeni časovnici, turbijon više nije neophodna tehnologija. Međutim, upravo to čini ovaj tip satova zanimljivim.

Turbijon je oličenje tradicije u industriji koju neki mogu videti kao zastarelu. Ipak, mehanizam koji je tako lep i težak za proizvodnju ne može, a da ne da posebnu vrednost časovniku koji ga ima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CODE41 (@code41watches)

T360 Tourbillon, CODE41 sat je namenjen za svakodnevnu upotrebu, sadrži kućište od titanijuma prečnika 42mm klase 5 sa ​​komponentama koje se takođe mogu prilagoditi ukusu kupca. Skeletizovani brojčanik je dostupan u raznim bojama (crna, plava, narandžasta, plavo-siva ili u duginim bojama) i kombinovan je sa jednim od 16 različitih kaiševa, od narukvice do gume ili perforirane kože u trkačkom stilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CODE41 (@code41watches)

T360 je takođe dostupan ili u klasičnom NativeDNA kućištu brenda ili u potpuno novom kućištu Stratom, koje ima kvadratni dizajn sa zavrtnjem u svakom uglu.

Da biste prilagodili i kupili svoj T360 Tourbillon, možete posetiti sajt brenda  CODE41.

Luxury Experience