Chronodate Gold x Château Angelus - retka kombinacija

Više slika

Više slika

Da bi obeležio svoje prvo pojavljivanje na Only Watch događaju, Angelus brend se igra sa svojim imenom uz jedno od najvećih vina sa Bordeaux teroara: Château Angelus...

Njihovo zajedničko ime predstavlja više od samo povoljne prilike, jer strast, kolekcionarstvo, trajnost i strpljenje rade na stvaranju i časovnika i sjajnog vina. Brojčanik jedinstvenog komada Chronodate Gold x Château Angelus konstruisan je od smrznutih taloga iz berbe 2022. godine. Kolekcija koja će biti aukcijski prodata kako bi se prikupila sredstva za istraživanje mišićne distrofije Dušen, takođe uključuje prestižni "Impériale" iz berbe 2012. godine i nekoliko boca vrlo retkog Grand Vin Blanc Château vina.

Château Angelus je jedno od najcenjenijih imanja na Bordeaux teroaru. U vlasništvu porodice de Boüard de Laforest već osam generacija, imanje vodi Stéphanie de Boüard-Rivoal, sa kojom je Angelus sarađivao na jedinstvenoj kombinaciji, prvoj takve vrste u časovničarstvu: jedinstvenom komadu Chronodate Gold x Château Angelus.

Kada su se Angelus i Angelus sreli, dva duha su se spojila oko saradnje. Prvi je švajcarska kuća koja održava dugu tradiciju izrade finih mehaničkih satova. Drugi je porodica de Boüard de Laforest, koja se bavi vinogradarstvom, vinarstvom, poljoprivredom i uzgojem stoke u Saint-Émilionu od 1782. godine.

Iznad svega što se tiče očuvanja tradicije, časovničarstvo i vinarstvo dele geografske veze koje ih definišu. Teroari Bordoa se izražavaju kroz ceo spektar aroma u zavisnosti od njihovog položaja, zemljišta, načina uzgoja, stila fermentacije i sazrevanja. Švajcarski satovi potiču iz ograničenog i restriktivnog geografskog područja, što dovodi do tradicionalnih procesa koji osiguravaju izvrsnost u časovničarstvu.

Chronodate Gold x Château Angelus je plod suptilnog spajanja. Njegov brojčanik je napravljen od smrznutih taloga iz berbe 2022. godine, nazvanih "Le Majestueux" (veličanstveni). Ovo praškasto vino se koristi takvo kakvo jeste, pažljivo se nanosi na osnovu brojčanika. Ovaj talog daje komadu svu njegovu teksturu i boju. Na poziciji 6 sati nalazi se crveno-zlatna aplikacija sa verno graviranim prikazom zvona Châteaua.

Angelus i Angelus su udružili snage u plemenitoj svrsi Only Watch kako bi ponudili puno hedonističko iskustvo koje kombinuje elemente časovničarstva, vinogradarstva, gastronomije i vinarstva. Chronodate Gold x Château Angelus će biti predstavljen zajedno sa "Impériale" iz berbe 2012. godine. Njegova crna kapsula nosi grb porodice de Boüard de Laforest, a etiketa flaše iz 2012.godine zamenjena je tradicionalnim zlatotiskom koji prikazje zvono, amblem Angelusa. Deo ovog lota će biti i tri boce Grand Vin Blanc vina, koje nikada nije bilo dostupno za prodaju i poklanjano je samo u retkim prilikama, zajedno sa pozivnicom za posetu zamku u Saint-Émilionu.

Kao referenca na istorijske korene brenda, izabran je hronografski mehanizam, s obzirom na to da je Angelus bio vodeći proizvođač ovih komplikacija od kraja 1930-ih. U unutrašnjosti Chronodate Gold x Château Angelus nalazi se A-500 kalibar domaće proizvodnje. Njegov dizajn sadrži malu sekundaru na poziciji 9 sati i 30-minutni hronografski brojač na poziciji 3 sata. Prikaz datuma takođe se pomiče oko brojčanika i podseća na prvi Chronodate model iz 1942. godine.

Luxury Experience