Časovnik koji mami poglede

Hautlence HL Vagabonde 03 model ostaviće sjajan prvi utisak na vas, svojim balansom fine estetike i neobičnim ne-okruglim oblikom…

Najinteresantnija stvar koju na ovom modelu možete primetiti jeste ono što je švajcarski brend uradio sa njegovim kazaljkama, zbog čega Vagabonde 03 prikazuje vreme na sasvim drugačiji način. Vreme je predstavljeno uz pomoć tri malena otvora na brojčaniku, koji su raspoređeni oko intrigantnog rotacionog minutnog točka. Tu je digitalni indikator sata, koji se pojavljuje onda kada “vreme” dođe, što je kreirano promenom otvora, sa satom koji se pojavljuje onda kada nekoliko kompleksnih diskova zauzme svoj položaj.

Inspirisan jednim od najmoćnijih oblika u prirodi, heksagonom, Hautlence brend ga je predstavio u dizajnu HL Vagabonde 03 časovnika. Ovaj neverovatni model ima kućište od titanijuma i opčinjavajući plavi brojčanik, sa dizajnom koji definitivno ne prati stare šablone časovničarstva.

Mehanizam ovog modela dolazi sa HTL 205-1 samonavijajućim kalibrom, što je daleko kompleksnije nego što vam na prvi pogled deluje. On je po prvi put predstavljen u jednom časovniku prošle godine, naglašavajući želju ovog brenda da uvek kreiraju nove i originalne načine za prikaz vremena.

Poleđina kućišta je takođe vizuelna poslastica, dajući vam priliku da vidite kako funkcioniše mehanizam ovog modela. Njegova cena iznosi 26.900 CHF.