Bulgari predstavlja novi Octo Roma Chronograph

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BVLGARI Official (@bulgari)

Octo Roma kolekcijom Bulgari odaje počast kako svom bogatom nasleđu, tako i svom časovničarstvu.

Bulgari je debitovao sa Octo linijom 2012.godine, a od tada, ona je postala vrlo važna kolekcija za brend tokom poslednje decenije. Dok Octo Finissimo linija privlači veću pažnju neprestanim izazivanjem horoloških mogućnosti i rušenjem rekorda, Octo Roma porodica ne zaslužuje ništa manje priznanje i ljubav entuzijasta satova. Za 2023. godinu, Bulgari je ažurirao liniju Octo Roma uvođenjem nekoliko novih modela. Između ostalih, pažnju nam je privukao Octo Roma Chronograph koji je debitovao u kolekciji. Ovaj novitet je dostupan u dve verzije koje nude izbor između plavog ili crnog brojčanika.

Octo Roma Chronograph karakteriše prepoznatljivi osmougaoni oblik linije koji je inspirisan istorijskom rimskom arhitekturom. Kućište od nerđajućeg čelika ima prečnik od 42 mm. Pored toga, mehanizam za laku promenu kaiša čini Octo Roma Chronograph savršeno svestranim časovnikom. Potrebno je samo nekoliko sekundi i klik za prebacivanje između narukvice od nerđajućeg čelika i gumenog kaiša koji dolazi uz sat.

Brojčanik novog Octo Roma Chronograph sata dobija delikatan Clous de Paris uzorak kao i ostatak ažurirane kolekcije. Sat pokreće automatski mehanizam BVL399 koji je baziran na kalibru BVL191 i nudi 42-časovnu rezervu snage. Što se tiče cena, Bulgari Octo Roma Chronograph će se prodavati po ceni od 9.900 evra.

Luxury Experience