Bulgari časovnik sa potpisom Stiva Aokija

Po svemu sudeći, najnoviji hit Stiva Aokija neće biti muzičkog tipa…

Slavni di-džej udružio se sa brendom Bulgari, kako bi zajedno kreirali luksuzni časovnik koji obećava da će sijati jarko, poput svetla u noćnom klubu. Časovnik specijalnog izdanja je nova varijacija trendi Bulgari Aluminium modela koji je svoju slavu stekao tokom devedesetih. Sa uglađenom, sportskom estetikom, časovnik odiše kul vajbom, što može biti rečeno i za Aokija. Četrdesetdevetogodišnjak, koji je ujedno i producent i modni dizajner, uvek je oličenje streetwear trendova, a ovaj časovnik bi se sa lakoćom mogao uklopiti sa bilo kojom njegovom odevnom kombinacijom.

Časovnik je dobio lagano aluminijumsko kućište sa gumenom bazom koja nudi dodatni komfor. Njegov glavni detalj je brojčanik koji je u potpunosti pokriven Super-Luminova slojem, a takođe je dekorisan Aokijevim logoom. Brojčanik ima suptilnu belo-sivu nijansu tokom dana, ali oživljava na poseban način tokom večernjih časova, dobijajući zeleni sjaj. Titanijumska poleđina kućišta na sebi nosi još jedan Aokijev logo, a obložena je crnim DLC slojem.

“Vreme je jedna od najvrednijih valuta čovečanstva i zato smo zajedno pažljivo i detaljno dizajnirali predivni časovnik koji se pridržava visokih standarda kvaliteta i izrade za koje se i Bulgari i ja zalažemo”, izjavio je Aoki. “Jako sam ponosan i uzbuđen na ovaj časovnik i činjenicu da ga mogu podeliti sa svetom i jedva čekam da podelima naše buduće projekte sa svima”.

Kada se radi o mehanizmu, časovnik je dobio ETA Bulgari B77 automatski mehanizam sa rezervom energije u trajanju od 42 sata. Takođe, časovnik je vodootporan do dubine od 100 metara. Cena ovog časovnika je 3.050 dolara, ali verujemo da je njegov doprinos vašem stilu neprocenjiv.