10 najskupljih pametnih časovnika

Časovnici su postali najprisutniji aksesoari, u kojima uživaju i muškarci i žene, još od petnaestog veka kada su se prvi pojavili…

Nekada smo imali mehaničke, automatske, kvarcne i digitalne, a sada, u skladu sa napretkom i razvojem tehnologije, imamo i pametne časovnike.

Časovnici su postali široko popularni tokom sedamnaestog veka, a moramo priznati da su prošli dugi razvojni put da bi postali ono što su sada, odnosno elementi stila koji na nesvakidašnji način  kombinuju modu i funkcionalnost. Prvobitno je postojao samo džepni časovnik, ali su nakon Prvog svetskog rata svi prihvatili i ručne varijante. Od tada, ručni sat je must have predmet koji obožavaju ljudi širom sveta.

Iako su mobilni telefoni danas takođe mnogo više od onoga što su nekada bili i vrlo lako mogu zameniti vaše časovnike, satovi se odupiru trendovima i porazu i po svemu sudeći će još dugo, dugo biti deo esencijalnih aksesoara svih modno svesnih muškaraca i žena. Oni su takođe napredovali u odnosu na svoje pretke, kombinujući tehnologiju sa časovničarskom tradicijom i odličnošću.

Pametni časovnici su predivni, a često i skupoceni, jer svojim korisnicima nude mnogo više od samog prikaza vremena. To su maleni kompjuteri koje nosite na svom ručnom zglobu koji poseduju GPS, portabl medija plejere, termometre, brzinomere, merače visine i pritiska, kompase, fitness trackere, kao i obaveštenja o prispelim porukama ili propuštenim pozivima.

Kako i oni dolaze dekorisani zlatom i dijamantima, predstavljajući istovremeno i stilsku izjavu onoga koi h nosi, mi smo odlučili da vam predstavimo 10 najskupljih modela. 

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience