Zoe Kravic u novoj Saint Laurent kampanji

Umetnički pravac odredio je Antoni Vakarelo, dok se za fotografije pobrinuo Jirgen Teler…

Saint Laurent brend predstavio je kampanjski video i fotografije za predstojeću proleće/leto 2020 kolekciju, koju potpisuje Antoni Vakarelo. Za #YSL31, luksuzni brend je lično odabrao talente, kao što su Zoe Kravic, Freja Beha Eriksen, Binks Valton, Alija Piterson, Elis van Iterson i Čarli Braun, kao glavne uloge u kampanji koju je režirao Jirgen Teler.

Originalno predstavljena tokom pariske nedelje mode u septembru, ova kolekcija je sada predstavljena čitavom svetu. Ovo novo poglavlje slavne modne kuće otvara se u prirodnoj, kamenitoj postavci, sa patkama u jezerima, zmijama koje su uredno obmotane oko noge modela i kolekcijom koja se sastoji od dugačkih i fluidnih silueta, pri čemu neki komadi sadrže vez, drugi eterični dezen, kao i prozirnim bluzama, mini šortsevima i struktuiranim haljinama sa jedinstvenim isecima.

Sve slim siluete i odvažne strukturne forme su upakovane zajedno u jednu grupu kampanjskih fotografija koju možete videti u našoj galeriji, dok vas video kampanje očekuje ispod teksta:

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion