Žizel Bundšen je lice Balmain kolekcije za proleće 2024

Više slika

Više slika

Luksuzna kuća Balmain je predstavila kampanju za proleće 2024. u kojoj se pojavljuje legendarna Žizel Bundšen koju je snimio modni fotograf Rafael Pavaroti.

Kampanja je živopisna proslava ljubavi i počast bezvremenskim modnim ikonama, odražavajući duh podmlađivanja koji proleće donosi, a Žizel Bundšen nosi komade koji osciliraju između nostalgije retro mode i svežine modernog stila. Na jednoj fotografiji, ona pozira u halter topu koji nosi u kombinaciji sa obimnom crvenom i belom cvetnom suknjom, vraćajući se na kultnu eleganciju iz 1950-ih. Druga fotografija ističe njenu figuru u mini ružičastoj haljini sa tufnicama i koketnom ružom, pokazujući razigranu energiju kolekcije.

Izbor dodataka dodaje dinamičnu notu ženstvenim siluetama. Geometrijska zelena klač torba i smele šarene narukvice dopunjuju paletu boja kolekcije, dok zlatni talasi i sofisticirana šminka Žizel Bundšen odražavaju bezvremensku privlačnost brenda.

Pod kreativnim rukovodstvom Olivijea Rustena, kampanja prevazilazi puku vizuelnu estetiku, prikazujući legendarnu lepotu Žizel Bundšen kao svetionik sreće i samopouzdanja.

Sam Olivije Rusten izražava svoje divljenje njenom trajnom šarmu, koji više od dve decenije krasi i piste i naslovnice časopisa, služeći kao izvor inspiracije za mnoge.

 

Luxury Experience