Žizel Bundšen je Couture Diva u Balmain letnjoj kampanji 2024

Više slika

Više slika

Drugi deo Balmain kampanje za proleće-leto 2024. godine, sa ikonom Žizel Bundšen kao glavnom zvezdom, uranja u bogato couture nasleđe brenda kroz seriju upečatljivih crno-belih vizuala.

Oštro odstupajući od vibrantnih boja ranijih prolećnih reklama, ova kampanja je omaž bogatoj prošlosti Balmain brenda. Na fotografijama, Žizel privlači pažnju svojim moćnim pozama, noseći elegantan kostim sa suknjom, skulpturalnu minidress haljinu i duboki dekolte.

Monohromatska paleta naglašava bezvremensku eleganciju i strukturalnu briljantnost koja definiše slavnu modnu kuću pod vodstvom Olivijea Rustena. Svaki kadar, zabeležen od strane Rafaela Pavarotija, sadrži precizno plisiranje, oštre krojeve i mekane krivine koje artikulišu moderan, ali klasičan estetski dojam.

Među zapaženim elementima je torba Jolie Madame, koja ima sjajan zakrivljen oblik, predstavljajući savremeno doba. Motiv ruže, često prisutan u Balmain dizajnima, suptilno je integrisan, često se pojavljujući kao ugravirani cvet na zlatnim dugmadima.

Ova kampanja takođe ističe izuzetnu svestranost Žizel Bundšen kao modela. Nedavno viđena u reklami za Vaara snimanoj na plaži, Žizel se lako prebacuje sa sunčanih obala na dostojanstvenu eleganciju potrebnu za couture-inspirisane slike Balmain brenda.

Luxury Experience