Zendeja & Luis Hamilton su zvezde nove Valentino Pink PP kampanje

Zvezda Euforije i višestruki šampion Formule, 1 Luis Hamilton, udružuju snage kako bi oživeli viziju kreativnog direktora Pjerpaola Pićolija.

Bila je ovo uspešna godina za Zendeju i Luisa Hamiltona u najmanju ruku. Ne samo da je Zendeja proglašena za jednu od 100 najuticajnijih ličnosti na svetu od strane Time Magazina – liste na kojoj se Hamilton pojavio 2020.godine – već je nominovana za četiri Emi nagrade za ulogu u Euforiji. Što se tiče Luisa Hamiltona, sedmostruki svetski šampion Formule 1, „zacementirao“ se kao jedan od najboljih u svojoj oblasti ove godine. Može se reći da su ovo dvoje nezaustavljivi. Ne samo da Zendeja već ima Emi nagradu u svojim rukama, već je i zaštitno lice jedne od najvećih luksuznih modnih kuća na svetu: Valentino.

U decembru 2020., Zendeja je imenovana za globalnu ambasadorku italijanske kuće i predstavila je kampanju za kolekciju Rendez-Vous za proleće/leto 2022. Ovog puta, kreativni direktor Pjerpaolo Pićioli ponovo je pozvao Zendeju za kampanju Pink PP jesen 2022. Hamilton je takođe učestvovao u kampanji koja je za njega pravi „izalazak iz zone komfora“ i gura ga u ružičasti raj.

U ovoj kampanji Pićioli uvodi brend Valentino u novi progresivni svet dok ostaje veran kodovima modne kuće. Za ovaj jarko ružičasti spektakl, Pićioli koristi svoju sopstvenu nijansu fuksije, koju je razvio u saradnji sa Institutom za boje Pantone. Uz pomoć Hamiltona, Pićioli je „Pink PP“ nijansu uspeo da ubaci i u muške i ženske kolekcije kako bi razbio unapred zamišljene rodne uloge.  

U novoj Pink PP kampanji vidimo Zendeju i Hamiltona koji su od glave do pete u ružičastim komadima kuće. Na monohromatskim studijskim snimcima Zendeja je prikazana u mini haljini sa glomaznim čizmama na platformu u jednom izgledu, dok na drugoj fotografiji pozira u predimenzioniranom blejzeru i pantalonama. Hamilton predstavlja ležerno pink odelo koje je upotpunjeno novim Valentino pink patikama.

Luxury Experience