Zavirite u svet inspirisan Diznijevom fantazijom

U nizu modnih saradnji pojavila se još jedna koja nas vodi u svet „fantazije“.

Stella McCartney i Disney su se nedavno udružili i predstavili kolekciju koja je inspirisana legendarnim animiranim filmom iz 1941. godine, „Fantasia“.

Uniseks kapsul kolekcija „spaja modu i fantaziju“ i sadrži nove Disney Fantasia printove i originalnu grafiku. Kolekcija se može pohvaliti eklektičnom upotrebom neprolaznih vizuelnih prikaza i zajedničkim vrednostima slavljenja prirode, muzike i eksperimentalne kreativnosti, pružajući tako savršen beg od stvarnosti.

Kolekcija se sastoji od odeće, modnih dodataka i dečije odeće i odaje počast likovima filma, a Miki Maus je protagonista. Neki od najboljih komada kolekcije su šareni džemper i svilena maksi haljina na kojoj se nalaze retki poster iz 1940-ih štampan na svili. U kolekciji vas očekuje kaftan sa resama od organskog pamuka sa remiksovanim Diznijevim grafikama, farmerke i jakne sa kapuljačom sa novim logom Stella i Miki printom na poleđini.

Veganski modni dodaci zaokružuju saradnju sa plišanom torbom u obliku glave Miki Mausa, Falabella torbom sa kristalnim ukrasima i torbama sa logotipom i otiscima Mikijeve siluete. Pored toga, tu su i crni reciklirani najlonski rančevi i torbe za fotoaparate sa belim Miki motivima. U ponudi obuće, održive Loop patike su ponovo osmišljene u pastelno ružičastoj boji sa duginim grafikama Miki Mausa, dok cipele brenda Elise sa platformom imaju print Fantasia.

Kolekcija je u potpunosti proizvedena od veganskih materijala, uključujući organski pamuk, reciklirani najlon i reciklirani poliester.

Sa cenama u rasponu od 65 do 3256 dolara (približno), kolekcija Stella McCartney & Disney Fantasia trenutno je dostupna na sajtu brenda, kao i u odabranim prodavnicama širom sveta.