Zara i Narciso Rodriguez predstavljaju zajedničku kolekciju sa must-have komadima

Zara i Narciso Rodriguez radili su zajedno na kolekciji koja će sadržati kreacije inspirisane arhivom američkog dizajnera…

Na fotografijama koje je uradio Kreg Mekdin, možemo videti supermodel Nataliju Vodjanovu, koja je glavna zvezda nove kampanje. Sa zvaničnim lansiranjem ove nedelje, nova kolekcija dva brenda sadrži brojne must-have stilove koji će na savršen način osvežiti svaki garderober.

Dinamične studijske fotografije prikazuju nam brojne kreacije, uključujući slip haljine, krojene pantalone, mantile i prozračne haljine. Narciso Rodriguez poznat je po svojoj minimalističkoj estetici, koja je naglašena njegovom upotrebom uglađenih silueta. Kolekcija se sastoji od 25 komada, a svaki od njih dobio je zagasite tonove, sa povremenim akcentima jarko crvene boje.

Natalija Vodjanova otelotvoruje ovu kolekciju naizgled plutajući u prostoru, naslanjajući se na nevidljive komade scenografije. Ludivine Poiblank potpisuje njen stajling. Pored ove saradnje, Zara Atelier je predstavio Collection 02 svojih haljina ograničenog izdanja, dok je nova kolekcija Narciso Rodriguez x Zara već sada dostupna za kupovinu.

Luxury Experience