Za moderne i besprekorno romantične: nova Vera Wang kolekcija venčanica

Vera Wang Haute Wedding 2023 kolekcija kreirana je kao omaž samoj visokoj modi…

Svaki odevni komad koji je nastao kao delo ove kolekcije predstavlja oživljavanje nadrealne vizije – od slip haljina od tila, do onih koje glamurozno naglašavaju struk. Paleta boja, kao što to obično biva kada se radi o kolekcijama koje su posvećene venčanjima, sastoji se od boje slonovaže, bež i bledo pink nijansi, koje su vanvremenski opčinjavajuće.

Vera Wang kreirala je ovu kolekciju osvrćući se na tradicije šivenja haljine. Od veza do samog krojenja, ove tehnike stvaraju dizajne koji su u isto vreme prefinjeni i moderni, dok su same haljine dobile nazive po ženama iz grčke mitologije i drugih antičkih civilizacija, kao što su Athena, Desdemona, Laetitia i Leonia.

Athena slip haljina predstavlja savršenu kombinaciju luksuzna i modernosti. Italijanski til u svetloj boji slonovače laskaće brojnim figurama, dok ručno vezeni stakleni biseri dodaju dodir elegancije. Sa drapiranom linijom dekoltea napred i nazad, ova predivna haljina može se nositi sa velom ili tijarom.

Alexa je veličanstvena balska haljina koja je osmišljena kao oličenje romantike i za one dame koje žele da ostave trajni utisak na sve sa kojima se tokom svog svadbenog dana susretnu, posebno zahvaljujući ručno šivenom korsetu i plisiranom suknjom od tila koja je dekorisana kaskadom cvetova kreiranih od svilene organze boje slonovače.

Pored toga, možemo još reći da se na fotografijama ove kolekcije, koje potpisuje Til Janz, mogu videti modeli Remington Vilijams i Dilajla Koh.

Luxury Experience