Vrela Agent Provocateur kolekcija za Dan Zaljubljenih

Dan zaljubljenih predstavlja savršenu priliku da se prepustite ljubavi, a ako želite da malo podignete temperaturu i učinite ovaj dan nezaboravnim, tu je nova kolekcija brenda Agent Provocateur.

Poznati brend luksuznog donjeg veša predstavio je ultra-atraktivnu kolekciju donjeg rublja u bojama ljubavi. Pretvoriti se u sirenu sada je lako uz novi Raiven grudnjak sa prepoznatljivim izrezima. Zadirkivanje vašeg partnera može se pretvoriti u zabavnu igru uz Izezza bodi koji se hvali nestašnim izrezima, strukturiranim korpicama i perjem. Dame koje vole da povremeno oslobode svoju divlju stranu, mogu da okrenu pogled ka Leodori, i obuku upečatljiv bodi sa leopard printom i raskošnim rukavima koji su ukrašeni marabu perjem.

Da bi prilika zaista bila nezaboravna, potrebno je da napravite korak van svoje zone udobnosti i pokažete svoju najsmeliju stranu. Hedonie grudnjak i kaiš sa lančićima u obliku srca su vaše oružje!

Za one kojima je udobnost prioritet, tu je Darsia senzualna pidžama dekorisana otiskom srca koja obezbeđuje da izgledate zavodljivo 24/7. Nema razloga da se bilo koja dama suzdržava od odlaska na put romantike jer se veličine kreću od A do F i pristaju svim ženama, bez obzira na oblik i veličinu tela.

„Dan zaljubljenih ove godine žudi za bekstvom, romantikom i pre svega zabavom. Naš donji veš Provocateurs označava neozbiljnost u kombinaciji sa raskoši, sa najluksuznijim tkaninama i buntovnom prirodom. Fotograf Rosaline Shahvanaz snimio je zadivljujuću kampanju usredsređenu na ljubav.“ rekla je  Sara Šoton, kreativna direktorka brenda Agent Provocateur.

U galeriji pogledajte najnovije predloge brenda, a asortiman seksi donjeg veša Agent Provocateur za Dan zaljubljenih može se kupiti na sajtu brenda.