Vitorija Ćereti oduševljava u Calvin Klein monohromatskim letnjim stilovima

Više slika

Više slika

Calvin Klein dočekuje sunčanu sezonu sa svojom monohromatskom letnjom kolekcijom za 2024. godinu, predstavljenu u novoj kampanji sa vodećim modelom Vitoriom Ćereti u glavnoj ulozi...

Prihvatajući suštinu minimalizma, kolekcija prikazuje rafiniranu paletu usklađenih nijansi bele boje, savršenu za letnje stilizovanje. Fotograf Džoš Olins je zabeležio slike kampanje, koja odiše senzualnošću i elegancijom. Vitorija Ćereti, koja se nedavno pojavila u reklamama za H&M, blista u ovoj kampanji, noseći lagane tkanine.

Kolekcija uključuje svestrane komade kao što su jakna od japanskog Kurabo teksasa u kombinaciji sa maxi suknjom i zgužvana satenska maxi haljina koja predstavlja nenametljivu eleganciju. Dodajući šarm kolekciji, tu su i delikatni čipkasti donji veš, koji se nosi ispod oštre bele košulje, oličavajući Calvin Klein prepoznatljivu jednostavnost.

Slike kampanje postavljaju belu paletu kolekcije naspram urbanih tekstura Njujorka, naglašavajući bezbrižan prelaz sa ležerne dnevne odeće na elegantne večernje izglede. Pored Monohromatske letnje kolekcije, Calvin Klein je nedavno lansirao i kampanju za teksas sa Jennie, dodatno učvršćujući svoj status vodećeg imena u savremenoj modi.

Luxury Experience