VICTORIAS SECRET KUPAĆI KOSTIMI 2014

Victoria’s Secret brend predstavlja nam veoma zavodljivu i senzualnu liniju kupaćih kostima…

Ove godine, katalog kupaćih kostima ovog brenda koji je omiljen među damama i muškarcima, inspirisan je “Angel Journey’s”  putovanjem na najglamuroznije destinacije sveta. Prvi katalog u seriji radio je poznati modni fotograd Rasel Džejms u Sen Tropeu. Anđeo Kendis Svanpoel pojavljuje se na naslovnoj strani ovog kataloga, odevena u Very Sexy Lei Bikini, u plumeria pink boji.

Vrući trendovi koji su predstavljeni u kolekciji kupaćih kostima Victoria’s Secret 2014 predstavljaju sečene detalje i detalje na pertlanje, kao i akcente u vidu metalnih aksesoara, animal printove i crne i bele kupaće kostime. Nove siluete koje su predstavljene u ovoj kolekciji su modeli sa visokim strukom i bikini topovi sa dugim linijama koje prate senzualnu žensku figuru.

Kupci mogu kreirati svoj savršeni kupaći kostim inače, kombinujući spektar boja, printova i stilova, kako bi na savršen način naglasili svoju figuru i obline. Pogledajte kako je izgledalo snimanje novog Victoria’s Secret kataloga u glamuroznom Sen Tropeu, kao i nove omiljene trendove  za letnju sezonu 2014.