Victoria Beckham High Summer 2024: Savršena esencija leta

Više slika

Više slika

Letnja kolekcija koju potpisuje Victoria Beckham je nostalgičan, ali moderan omaž vintage stilu, savršeno prelazeći iz dnevne lakoće u noćnu sofisticiranost…

Kolekcija se otkriva u paleti osunčanih tonova poput terakota crvenih, rustičnih braon i izbeljenih krem boja, sa zlatnim akcentima koji dodaju dodir luksuza.

Fotograf Lukaš Pukovjec je fotografisao modela Anamariju Aderibigbe koja odiše bezvremenom gracioznošću u slikovitom Mezzatorre Hotelu & Thermal Spa u Italiji. Kolekcija sadrži pletene haljine i duge suknje koje su savršene za tople letnje večeri.

Lagane košulje od prozračnih tkanina i skrojene siluete nude strukturu, ali i opušteni fit, idealan za laganu šetnju pored mora. Jedan ključni komad je elegantna crna haljina sa delikatnim izrezima, koja spaja sofisticiranost sa nagoveštajem privlačnosti.

Kolekcija je kompletirana skrojenim crvenim kompletima koji privlače pažnju, u kontrastu sa bujnim zelenim pozadinama, pojačavajući smelu igru boja. Nakon nedavne saradnje sa brendom Mango, ova kolekcija učvršćuje reputaciju Viktorije Bekam za kreiranje bezvremenske mode sa modernim naglaskom.

Luxury Experience