Valentino predstavlja novu kolekciju sa plemenitim ciljem

Humanitarna inicijativa za Lazzaro Spallanzani bolnicu u Rimu…

Za svoju Valentino jesen/zima 2020/21 kolekciju, slavni brend je predstavio #ValentinoEmpathy kampanju i liniju koja je kreirana za novi svet koji uključuje fizičko distanciranje. Oživljena od strane kreativnog direktora brenda, Pjerpaolo Pikolija, kampanja je istovremeno humanitarni projekat koji će donirati milion evra italijanskoj Lazzaro Spallanzani bolnici koja se nalazi u Rimu.

Ovaj specijalni projekat Pjerpaola Pikolija proslavlja društvo bez granica i kategorija, koje je zaista drugačije u odnosu na trenutne svetske okolnosti. Ujedno, iz ove ideologije potekla je i reklamna kampanja, snimana na lokacijama na kojima slavni umetnici žive sa svojim voljenima.

Naomi Kembel, Liu Ven, Kristi Tarlington, Tali Lenoks, Gali, Leon Dame i drugi, učestvovaće u kampanji za novu kolekciju. Krajnji projekat će biti sasvim drugačija sezonska kampanja koja se sastoji od portreta, koje je fotografisao neko sa kim su modeli proveli vreme tokom karantina.

Valentino Garavani Atelier aksesoari će takođe biti deo ove kolekcije, uključujući i 03 Rose Edition tašne, koje su kreirane upotrebom ikoničnih couture tehnika, sa neverovatnom pažnjom posvećenom detaljima.