Urbani noviteti u novoj Givenchy kolekciji

Metju Vilijams predstavio je svoju prvu kolekciju za brend Givenchy u oktobru ove godine, nakon što je imenovan za kreativnog direktora pre samo sedam meseci…

Prateći njegov proleće/leto 2021 asortiman, brend je lansirao izmenjenu selekciju iz linije razigranih, ali elegantnih silueta za muškarce i žene. U lookbooku koji možete videti u galeriji, modeli su prikazani u dugačkim, pripijenim blejzerima, sa slim pantalonama visokog struka. Teksas stilovi akcentovani su delikatnim elementima koji im daju interesantan izgled. Kada se radi o statement komadima, u ponudi su tri-četvrt kaputi sa kroko printom, uz voluminozne i urbane vindjakne.

Ključni dizajni za muškarce su pantalone klasičnog stila, uz sako sa jednorednim kopčanjem, a koji je dobio 4G amblem na postavi, sa majicama koje poseduju interesantne detalje. Dodatni modeli, poput parka jakni, dukserica i bluza, finiširaju mušku ponudu.

Pored toga, Vilijams je kreirao seriju majica sa tehnološki-naprednim dezenima. Svaka od njih dobila je 3D lanac na vratu ili trompe l’oeil renderinge preko Givenchy ispisa.

Kada se radi o aksesoarima, kolekcija se sastoji od nove iteracije Antigona torbe, dva modela za nošenje preko ramena, uniseks Vertical mini modela sa lancem i nove, muške Antigona U. Što se tiče obuće, stilovi uključuju Lock čizmice, Marshmallow sandale sa platformom, kao i muške ravne sandale. Mnogima će se najviše dopasti GIV 1 duboke patike. Kapsul kolekciju finišira kapa sa rogovima, uz G-chain kožni kaiš.

Cela kolekcija se može kupiti već sada.