U letnjem raspoloženju: nova Versace La Vacanza kampanja

Prošlo je duže vreme otkako nismo bili u mogućnosti da uživamo u odmoru na obali mora zbog pandemije Covid-19, ali zahvaljujući brendu Versace i njihovoj La Vacanza kampanji, osećamo se kao da smo na plaži…

Snimana u Liguriji, naspram kristalno čiste vode i plavog neba, kampanja predstavlja odvažnu i koloritnu estetiku Versace brenda i navodi nas da sanjarimo o glamuroznom odmoru pored mora. Sadržeći sve – od kupaćih kostima i svilenih košulja, do putnih torbi i peškira za plažu, nova kolekcija je savršena za sve one koji žele da dodaju statement komad svojim letnjim esencijalima. Naravno, čuveni Versace Greca motiv je sveprisutan.

“Ovim snimanjem, želela sam da kreiram nesto zabavno, što u sebi sadrži duh odmora. Svima nam nedostaju putovanja. Nedostaje nam uzbuđenje koje osećamo kada se nađemo na nekom sasvim drugačijem mestu, sastanemo sa prijateljima i delimo iskustva. Ove fotografije za cilj imaju da predstave uživanje u životu i osećaj slobode, odnosno letnjeg raspoloženja neograničenih mogućnosti”, objašnjava nam Donatela Versaće.

Pogledajte slike u galeriji iznad teksta i pogledajte video ispod, a znajte da je kolekcija dostupna za kupovinu putem Versace sajta.