Trussardi kolekcija inspirisana tarot kartama

Gaja Trusardi ponovo stupa na scenu sa svojom Trussardi jesen/zima RTW kolekcijom, koja je inspirisana tarot kartama…

Gaja Trusardi je pre manje od četiri godine debitovala kao kreativni direktor ovog poznatog brenda, a već sada je poznata po svom uglađenom stilu, koji je često prava retrospekcija i omaž modi sedamdesetih, u skladu sa čuvenim Trussardi nasleđem.

One koji vole njen stil, njena najnovija kolekcija svakako neće razočarati, jer je protkana urbanom-boho privlačnošću koja je u svakom slučaju poželjna. Zajedno sa vibracijama sedamdesetih i estetikom devedesetih, ova kolekcija se poigrava veoma interesantnim materijalima kao što je pliš, a tu su i detalji koji svaki komad iz ove kolekcije čine boljim.

Sve u svemu, na modnoj reviji ova kolekcija je predstavljena u skladu sa koherentnim hromatskim temama koje su naglasile krojene šavove svakog komada, moćne zemljane tonove i nagoveštaje jarkih boja.

Svaka sekcija iz ove kolekcije može se posmatrati kao proizvod antropološke studije različitih društvenih urbanih kultura, a komade iz ove kolekcije treba stilizovati, mešati i nositi slojevito. Gaja Trusardi se pobrinula da naši garderoberi budu ispunjeni različitim kaputima, modernism pantalonama, elegantnim jaknama za formalne prilike i dugačkih boho haljinama za večernje događaje.

Ova kolekcija je takođe predstavila veoma važan dan u karijeri Gaje Trusardi, jer je ona na modnu pistu izvela i nekoliko muških modela. Iako je Trussardi linija za muškarce predstavljena ranije ove godine, ova dizajnerka nam je predstavila svojevrsnu kombinaciju garderobe za oba pola.

D.Ć.