Trendi boje koje će dominirati u narednim mesecima

Dinamika boja u našim svakodnevnim stajlinzima dokazana je poslednjih sezona.

Intenzivne nijanse koje su sinonim za ekstrovertnost dobile su važno mesto u svetu mode, a po svemu sudeći, teško ćemo se od njih rastati.

Iako nas jarke boje okupiraju i tokom zime, proleće im svakako pripada. Pored dizajna i silueta koji će nas "brinuti" narednih meseci kada je reč o ključnim komadima i modnim aksesoarima, naša pažnja je usmerena i na boje koje će nam pomoći da impresioniramo svakim našim pojavljivanjem.

Nastavite da čitate i u nastavku otkrijte glavne trendove za toplu sezonu koja je pred nama!

1. Crvena

foto: @emilisindlev

Prošle godine, sve devojke koje prate trendove bile su opsednute fuksija nijansom Pjerpaola Pićolija. Ove godine, uzde preuzima vatreno crvena koje je preplavila naš Instagram feed. Rijanino pojavljivanje na poluvremenu Superbowla i stajlinzi IT devojaka tokom Meseca mode jasno su nam dali do znanja da će nas najvatreniji ton palete boja posebno očarati u narednim mesecima. Crvenu ćete ovog proleća i leta naći na svim komadima i modnim dodacima, u zavisnosti od vaših preferencija. Možete je kombinovati sa neutralnim nijansama za „mirnije“ autfite ali i sa podjednako intenzivnim za „razigranije“. Naravno, preporučujemo vam da se odvažite i isprobate totalno crveni izgled, baš kao Emili Sandlev.

2. Plava

foto: @laura_eguizabal

Možda je to bila boja 2019. prema Institutu za boje Pantone, ali nikada ne prestaje da bude na vrhu naših izbora. Ovog proleća, plava se vraća svežija nego ikada i jedva čekamo da je nosimo. Dobro se slaže sa smelim nijansama kao što su crvena, žuta i zelena. Oživeće svaki vaš izgled, čak i ako plavu više volite samo u akcentima.

3. Pink

foto: @emilisindlev

Kao što smo ranije spomenuli, fuksija ide na stranu na neko vreme i zajedno sa crvenom dolazi bledo ružičasta da je zameni. Nije bilo malo dizajnera koji su je izabrali kao glavnu boju u svojim kolekcijama SS23, među kojima su Nensi Dojaca i Burberry, na taj način želeći da naglase ženstvenost i romantiku. Preferirajte je u prozračnim siluetama u haljinama i suknjama, koje će vašem izgledu dati divan pokret.

4. Zelena

foto: @leoniehanne

Još jedna boja koja će privući našu pažnju u narednim mesecima je zelena. Zapravo, preplavila je ulice velikih modnih gradova pre nekoliko dana, pošto su modne ličnosti svuda predstavljale jedinstvene stajlinge zasnovane na njoj, poput Leoni Hane sa svojim Fendi kreacijama. Zelena dominira ovog proleća u mnoštvu nijansi, međutim svetliji tonovi su najpopularniji. Osim toga, za nekoliko meseci će biti u prelepom kontrastu sa vašim osunčanim tenom.

5. Crna

foto: @anoukyve

Koliko god decenija prođe, koliko god se trendova pojavilo, uvek će biti u vrhu naših selekcija. Crna daje eleganciju i visoku estetiku svakom stajlingu, čak i najjednostavnijem. Za veći uspeh, total black look je ono što preporučujemo.

Luxury Experience