Stilista zvezda otkriva: koji komad svaka žena mora imati u svom garderoberu

Svako od nas ima omiljene odevne komade kojih ne želi da se odrekne ni po koju cenu, ne posustajući pred trendovima koji nam se konstantno nameću…

Iako je moda sama po sebi ciklična, činjenica je da nam se svake sezone servira nova porcija modnih hitova koji od strane fashionista, iskusnih modnih stručnjaka i laičkih fanova dobrog stila budu opisivani kao must have. Klasični komadi svakako postoje i uklapaju se i uz nove trendove, doživljavajući svaki put kada ih obučemo svojih novih pet minuta slave.

Poznate ličnosti svaki put kada izađu iz svog doma moraju biti sređene i stilski odevene, budući da sa njima u korak idu paparaci i radoznali fanovi, koji jedva čekaju da zabeleže fotografijom svoju omiljenu zvezdu. I dok možda nismo na istom nivou kao Bijonse kada se radi o njenim glamuroznim, stilskim izborima, dobru vest nam sada otkriva njena talentovana stilistkinja, Zerina Ejkers.

Pored Bijonse, Zerina sarađuje i sa brojnim drugim zvezdama, a sada je sa svima nama podelila modne savete i trikove, otkrivajući pritom jedan must-have komad koji svaka žena mora imati u svom garderoberu.

“To bi definitivno bio blejzer. Model sa snažnim linijama ili detaljima je opcija koju uvek rado biram. Najmoćnije se osećam u odelu, bilo da odaberem monohromatske ili koloritne opcije, tako da zaista mislim da je blejzer nešto što svako mora imati, bilo da će ga nositi sa majicom kratkih rukava, košuljom ili preko haljine”.

“Blejzer možete nositi prebačen preko ramena ili obučen, naglašen ešarpom ili kaišem, a dodatne stilske poene ćete dobiti ukoliko odaberete model neutralne nijanse, koji možete kombinovati i sa kaiš torbicama, elegantnim clutch opcijama, visokim potpeticama i Converse patikama”.

“Ukoliko niste sigurni koja boja odgovara vašem ličnom stilu, predlažem da odaberete crnu ili krem, i da je potom stilizujete aksesoarima – minđuše zaista mogu transformisati celokupni izgled”.

Sada, kada ste naučili novu modnu lekciju, predlažemo vam da prelistate našu galeriju i vidite kako blejzere kombinuju najveće zvezde uličnog stila.