Šta možete očekivati od kolekcije Epic Fendi x SKIMS

Šta dobijate kada se Kim i Kim spoje? Modernu capsule kolekciju Fendi x SKIMS koja nudi najbolje od oba brenda.

Kreirana pod rukovodstvom umetničkog direktora brenda Fendi, Kim Džonsa i suosnivača brenda SKIMS Kim Kardašijan Vest, debitantska kolekcija objedinjuje estetske kodove oba brenda i predstavlja trendi garderobu za moderne žene.

Kolekcija objedinjuje Fendijevo umeće i arhive, posebno skice iz kolekcije koja je kreirana 1979. godine i koju je predstavio Karl Lagerfeld: linija obuhvata uske topove, interesantne boje i uske pojaseve, kao i kreacije koje grle telo i ističu ženske siluete po kojima je SKIMS poznat.

Pored prepoznatljive odeće za oblikovanje tela i donjeg veša koje SKIMS kreira, možete se radovati i kupaćim kostimima, sportskoj odeći i modnim dodacima. Očekujte komade kao što su topovi, pripijene haljine, čarape, sportska odeća, pletena odeća, sve u nude nijansama ili u upadljivim tonovima fuksije. Većina odevnih komada iz kolekcije ima reljefni Fendi x SKIMS logo – ovo će se posebno dopasti ljubiteljima logomanije.

Kolekcija takođe naglašava stručnost rimske luksuzne kuće u kožnoj galanteriji, sa novim verzijama kultnih torbi Peekaboo i Baguette, i obućom kao što je Fendi First Heel.

Fendi x SKIMS capsule kolekcija je predstavljena na sajtovima brendova, a puna kolekcija će se naći u prodaji 9. novembra. 2021.