Spremno dočekajte zimu uz novu kolekciju Brunello Cucinelli

Više slika

Više slika

U svetu mode, gde trendovi dolaze i odlaze kao vetar, nedavna reklamna kampanja Brunello Cucinelli, Charming Vistas, predstavlja bezvremenski omaž trikotaži.

U reklamnoj kampanji modeli Isabel Monsis i Toni Tornberg oživljavaju kolekciju naspram spokojnog, snegom prekrivenog planinskog lanca.

Ova pozadina je nemi glumac u narativu, koji odevnim predmetima daje prizvuk spokojnog veličanstva. Polazeći od bogate nordijske kulture, Opera džemperi izgledaju posebno lepo u kombinaciji sa satenskom suknjom. Ova mešavina tekstura — vune i satena — stvara dijalog između čvrstine i elegancije.

U drugom kadru, crvenokosa manekenka zauzima pozu u pletenom kardiganu, koji je kombinovan sa teget odelom. Zimski stajlinzi su upotpunjeni masivnim čizmama na pertlanje, što je znak praktičnosti koju zima zahteva.

Paleta boja je kombinacija neutralnih tonova - braon, sivih i kremastih - koje odražavaju tišinu snežnog pejzaža. To je kontrast u odnosu na prethodnu kampanju brenda za jesen 2023, koja se odvijala pod živopisnim nebom Bolivije. I ne zaboravimo letnju kolekciju, koja je predstavljena u suncem okupanom glamuru Portofina.

Šarmantni vidici su vizuelno putovanje koje vas prenosi na mesto mira i prirodne lepote. To je način na koji Brunello Cucinelli pokazuje da moda može biti i ogledalo i prozor.

Luxury Experience