Spoj šarma i stila Firence u novoj Ferragamo prazničnoj kampanji

Više slika

Više slika

Ferragamo, sinonim za luksuz i eleganciju, nedavno je predstavio svoju zadivljujuću kampanju za praznike 2023. koja nas vodi u Firencu, grad koji je sastavni deo identiteta brenda i ključno mesto za viziju njihove nove renesanse...

Kampanja je proslava Feragamovog italijanskog nasleđa, protkanog savremenim štihom, postavljajući izuzetan standard za luksuzne modne narative.

Ono po čemu se izdvaja praznična kampanja Ferragamo je jedinstvena umetnička saradnja. Paolo Ventura, italijanski likovni umetnik, pretvara kultne firentinske pejzaže u bezvremenske pozadine, dajući im kvalitet iz snova. Paralelno, brazilski fotograf Rafael Pavaroti beleži živost zajednice Ferragamo, suprotstavljajući savremenu modu klasičnoj pozadini.

Postavljena na pozadini najpoznatijih lokacija u Firenci, svaka scena je napravljena da liči na pozorišnu, gde se odvija spoj klasičnog i modernog, svečanog i radosnog. Ova postavka prikazuje izbor za praznike 2023, uključujući savršeno krojene komade, teksas i kožnu odeću, apre-ski komade i prepoznatljive dodatke kao što su Hug torba i Gancini mokasine.

Fotografije takođe naglašavaju promišljeni izbor svečanih poklona, sa malim kožnim predmetima, klasičnim kaiševima i mekim šalovima ukrašenim logotipom brenda. Ovi komadi, koje je dizajnirao Maksimilijan Dejvis, obuhvataju suštinu Ferragamo umeća i inovacije.

Luxury Experience