Sofisticirana i elegantna Fendi capsule kolekcija

Kolekcija sadrži elegantne kreacije kreirane u čast britanskoj kreativnosti i italijanskom glamuru…

Ranije ove godine, Kim Džouns je predstavio svoju debitantsku Haute Couture kolekciju za brend Fendi, posvećenu proleće/leto 2021 sezoni. Sada, slavni modni brend se vraća na scenu lansirajući capsule kolekciju ograničenog izdanja, koja je definitivno inspirisana tematikom Couture linije.

Inspirisani Bloomsbury setom i romanom Orlando koji je delo Virdžinije Vulf, Džounsovi Couture komadi u centar pažnje stavljaju oslobođeni britanski senzibilitet dvadesetih i lepotu rimskih tradicija. Najnovija capsule kolekcija sadrži odevne komade intrigantnih krojeva, kreirane od vune is vile, uz majice od pamuka. Bela Hadid pozirala je u elegantnoj, drapiranoj beloj satenskoj haljini, dok je Lila Mos ponela pripijenu crnu haljinu sa suptilnim prorezom na grudima.

Kada se radi o aksesoarima, nove iteracije Baguette i Peekaboo torbica dodate su liniji, a akcentovane sui li biserima ili dezenima koji su inspirisani domom ovog brenda u Saseksu. Na kraju, kada se radi o obući, u ponudi su baletanke dekorisane Karligraphy monogramima, kao i čizme do kolena kreirane od satena.

Fendi capsule kolekcija biće od danas dostupna za kupovinu tokom samo dve nedelje u odabranim buticima širom sveta.