Snaga i glamur u jednakoj meri – nova Givenchy kampanja proleće/leto 2023

Prikazujući moderan luksuz, Givenchy kampanja proleće/leto 2023 uključuje zvezdu modelinga Điđi Hadid kojoj se pridružuju Selena Forest i Luna Pasos.

Modeli su pozirali za seriju studijskih fotografija ispred objektiva proslavljenog fotografa Hejija Šina, predstavljajući moderne komade koje je dizajnirao kreativni direktor brenda Metju M. Vilijams.

Điđi Hadid nosi Givenchy Giv-Cut naočare za sunce, statement aksesoar koji u potpunosti otelotvoruje ekstravagantnu notu nove kolekcije. Nudeći nenadmašnu dramatičnost i izuzetan stil, ove 3D štampane naočare za sunce savršeno izgledaju u kombinaciji sa haljinom i odgovarajućim rukavicama u jarko zelenoj boji.

U kampanji je predstavljena i nova Voyou torba koju smo prvi put videli na reviji Givenchy za proleće 2023. Ovaj svestrani svakodnevni hobo model je obavezan modni dodatak za one koji žele da izraze svoju opuštenu sofisticiranost.

Kampanja Givenchy za proleće 2023. slavi nasleđe krojenja i urbanu lakoću moderne vizije Metjua M. Vilijamsa, isprepletene da bi stvorile umetnički lepu i luksuznu fuziju. Sa svojim upečatljivim vizuelnim prikazima koji odišu raskošom, kampanja prenosi snagu i glamur u jednakoj meri.

Luxury Experience