Sestre Hadid i Donatela u novoj reklamnoj kampanji brenda Versace

Italijanski brend Versace objavio je reklamnu kampanju za sezonu proleće/leto 2022, čije su glavne zvezde Bela i Điđi Hadid.

U snimanju reklamne kampanje učestvovala je Donatela Versaće, kreativna direktorka brenda. 67-godišnja Donatela Versaće na reklamnim fotografijama Merta Alasa i Markusa Pigota izgleda kao starija sestra manekenki.

"Porodica mi je veoma važna, pa sam želela da pokažem ovu važnu vrednost u savremenom svetu kroz moć sestrinstva“, kaže Donatela Versaće. „Toliko mi se dopalo raspoloženje koje je vladalo na setu da sam se rado pridružila devojkama na nekoliko snimaka.”

Inače, sestrama Hadid ovo nije prvo zajedničko pojavljivanje u kadru. Zajedno su već pozirale u reklamnim kampanjama Balmain i Moschino.

U reklamnoj kampanji Versace proleće/leto 2022, devojke pokazuju smele mini-haljine iz nove kolekcije, odeću od lateksa i svetlucave odevne kombinacije u najboljoj tradiciji 2000-ih. Inače, sama kampanja se odnosi na arhivu Versacea, kada je brend voleo da snima grupne fotografije sa Kristi Tarlington, Sindi Kraford, Nađom Auerman i drugim supermodelima.