Savršen spoj elegancije i stila u novoj Givenchy prazničnoj kampanji

Više slika

Više slika

Givenchy predstavlja svoju prazničnu kampanju 2023, najavljujući kolekciju „New Elegance“, koja spaja modernost sa legendarnim nasleđem brenda.

Naglašena prisustvom modela Amelije Grej, svečana kolekcija poziva sve da istraže "novu eleganciju" i zakorače u sezonu praznika sa dozom smelosti i stilske sofisticiranosti.

Svaki komad iz nove kolekcije prikazuje pristup kreativnog direktora Metjua M. Vilijamsa, dok se kolekcija sastoji od odabranog izbora večernje odeće koja je priznanje osnivaču brenda, Iber de Živanšiju i njegovom afinitetu prema arhitektonskim krojevima, plemenitim materijalima i inovativnim dizajnima.

Ženska odeća u kolekciji Givenchy za praznike 2023. posebno se ističe sofisticiranom fuzijom klasičnih i avangardnih elemenata. Vrhunac je haljina do poda, izrađena od fluidnog, drapiranog satena, sa smelim grafičkim umecima. Još jedan upečatljiv komad je crvena haljina od krepa, sa smelim izrezima koji su inspirisani arhivom francuske kuće, čija je privlačnost pojačana svetlucavim slojevima finih srebrnih lanaca koji krase otvorena leđa.

Odajući počast stručnosti brenda Givenchy, kolekcija uključuje slip haljinu koja vešto kombinuje francusku čipku i svileni žoržet, stvarajući uzvišenu odeću sa neočekivanim, nepravilnim dekolteom. Ovaj komad predstavlja primer spoja prefinjene izrade i inovativnog dizajna koji definiše novi Givenchy pravac.

Svi komadi su upotpunjeni aksesoarima koji dodaju dodatni sloj raskoši kao što su zlatne bež ili metalik Antigona ili Voyou torbe, svetlucave čizme Shark Lock, kao i biserne minđuše.

Luxury Experience