Savage x Fenty lansira novu letnju kolekciju

Nova linija je deo proslave njihove druge godišnjice...

Rijanin Savage x Fenty brend proslavlja svoju drugu godišnjicu lansirajući nekoliko novih letnjih kolekcija i prateću kampanju, u kojoj možemo videti pripadnice zajednice koje su se fotografisale u okrilju svojih domova.

Sa datumima lansiranja koji se protežu od maja do jula, svaka letnja kolekcija, prigodno nazvana Savage x Summer, sadrži ponovo lansirane omiljene stilove fanova brenda, uključujući brushaltere, donji veš i aksesoare. Novitete ovoga puta predstavlja serija Savage x Fenty brend ambasadora, uključujući Džordan Emanuel i Aješu Peri, koje su snimanja obavile unutar svojih domova. Mixed Media umetnik, Rafatoon, potom je prilagodio svaku fotografiju kreativnim tretmanima, teksturama i ilustracijama, koje su razvijene u partnerstvu sa brendom.

Proširujući svoju kampanju, Savage x Fenty takođe će upriličiti takmičenje koje će njihovim fanovima dati priliku da budu zvezde julske promocije. Prema zvaničnoj objavi koja se može videti na Instagram nalogu brenda, sve što treba da uradite kako biste se kvalifikovali, jeste da zapratite Savage x Fenty nalog i postujete svoj opaki selfi noseći njihove komade, uz hashtag #SavageXSummer i #Contest.

Cene komada iz prve Savage x Fenty letnje kolekcije kreću se od 12.50 d0 105 dolara, a svi su dostupni za kupovinu putem zvaničnog sajta brenda. Što se takmičenja tiče, ono je otvoreno do 20.maja.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion