Šarm praznične sezone u novoj Fendi kampanji

U iščekivanju predstojeće praznične sezone, Fendi je predstavio svoju 2020 Holiday kolekciju...

Okarakterisana ikoničnim Fendi Roma logoom, najnovija kolekcija sadrži selekciju muške i ženske garderobe, kao i aksesoara koji su savršeni za vaše odevne kombinacije ove zime.

Najnovija ženska ponuda sastoji se od glomaznih džempera i klasične trenerke brenda, koja se ovoga puta pojalvjuje u viskozno-satenskoj verziji, dekorisanoj zlatno toniranim Fendi aroma trakama. Pored toga, brend se udružio sa K-Way kako bi zajedno kreirali specijalna izdanja najlonske vind jakne, kako bi nas pripremili za hladnije mesece koji su pred nama. Kada se radi o muškarcima, njihov deo kolekcije definisan je perjanim jaknama dostupnim u čuvenoj Fendi žutoj nijansi, kao i uglađenim odelima koja su idealna za društveno distancirane zabave koje će se odigrati idućeg meseca.

Golden Capsule sadrži i niz luksuznih silueta, kao što su maksi haljine, suknje sa pliseom, kombinezoni i bodiji. Prethodno viđen na modnoj pisti za jesen/zima 2020 sezonu, Fendi Pack se može kupiti ovog meseca, zajedno sa Peekaboo torbom koja je dekorisana kaskadnim resama. Kako biste kompletirali svoj praznični izgled, kolekcija aksesoara nudi vam izoblje nakita, uključujući minđuše i ogrlicu. Ukoliko težite nešto udobnijem izgledu, u ponudi su papuče od vune, kože ili žakarda, koje će se sjajno uklopiti sa vašim kućnim setom.

Čitavu kampanju možete videti u galeriji iznad i snimku ispod teksta, dok su svi komadi već sada dostupni za kupovinu online i u Fendi buticima.