Sanjiva ženstvenost u novoj Agent Provocatuer kampanji

Zavodljivi setovi koje ćete odmah poželeti da dodate svojoj kolekciji donjeg rublja…

U februaru, Agent Provocateur je lansirao kolekciju donjeg veša sa veličinama za sve tipove tela. Sada, slavni brend se vraća na scenu svojim proleće/leto 2021 asortimanom, koji predstavlja svojevrsnu utopiju sa senzualnim preokretom. Osim toga, lansiranje je ispraćeno kampanjom, nazvanom Disheveled Fairy Tale, u kojoj glavne uloge igraju glumica Džozefin de la Bume i model Nijaša Matonhodže.

“Tako smo srećni što ponovo sarađujemo sa Džozefin, deceniju nakon što se pojavila u svojoj prvog Agent Provocateur kampanji, kako bi podarila dozu svoje slave našoj Utopiji. Džozefin nonšalantno ulazi u svoju ulogu Agent Provocateur žene, kao neustrašivo ženstvena, puna samopouzdanja i totalno jedinstvena heroina, spremna za sve”, izjavila je kreativni direktor brenda, Sara Šoton.

Inspirisani Aurorom Borealis, stilovi u liniji odeveni su u paletu tegetplave, lovački zelene, žute i ciklama boje. Među novitetima, posebno se izdvaja Taisia set koji sadrži High Neck Underwired brushalter i High Waisted gaćice napravljene od francuske čipke, u kombinaciji sa lureksom.

Osim toga, Maybelle set dolazi sa Balconette Underwired brushalterom, tanga ili regularnim gaćicama i pojasom za podvezice u nijansama bele i boje breskve. Ako želite da dodate dozu boje svojoj fioci sa donjim rubljem, predlažemo vam da posebnu pažnju obratite na Rozlyn komade, koji su dobili jarko ružičastu nijansu.