Radost i optimizam: kampanja Dolce & Gabbana za proleće/leto 2022

Luksuzni brend Dolce & Gabbana predstavio je svoju kampanju za proleće/leto 2022, koja priča jedinstvenu i radosnu ljubavnu priču, snimljenu od strane modnog fotografa Jirgena Telera.

Isa Liš, Anabel Pui, Elen Dahlkvist, Dasel Kim, Elen Dalkvist, Aleksis Mezijani, Mateo Feri, Rajan Park, Sajmon Martin i Jusuf Bamba su zvezde kampanje i ispred objektiva poznatog fotografa ističu odevne komade sa živahnim cvetnim printom, zebrastim prugama i prevelikim puf rukavima.

Dolce & Gabbana takođe donosi stilove sa resama, kutijaste clutch torbe, dok se u kampanji takođe mogu videti čizme do kolena od teksasa i brokata, sa životinjskim printom. Kolekcija slavi korene brenda i 2000-te sa ikoničnim printovima, redizajniranim oblicima, volumenima i glamuroznim detaljima.

U pratećem kratkom filmu Teler prikazuje modernu bajku o paru na medenom mesecu na Siciliji u prelepim Dolce & Gabbana dizajnima.

U galeriji pogledajte fotografije reklamne kampanje, dok kratki film koji prati novu kolekciju možete pogledate u nastavku.