Pripremite se za praznike uz Valentino Party kolekciju

Sofisticiranost se susreće sa smelošću u kolekciji VALENTINO Party 2022 sa izborom jedinstvenih komada za prazničnu sezonu.

Snimljena u luksuznim ljubičastim i zlatnim sobama, kampanja se usredsređuje na grupu prijatelja dok se pripremaju za noć za pamćenje. Modeli poziraju u prazničnim haljinama, zajedno sa torbama i cipelama koje su prikladne za elegantno veče. Valentino žena je spremna da završi godinu sa stilom, od malih crnih haljina do komada u blistavim bojama.

Valentino predstavlja novi izbor odevnih kombinacija za svečanosti, sa smelim, zlatnim komadima i dodacima u tonovima ljubičaste i smaragdno zelene.​ Nova odeća od tvida u više boja dolazi sa otiskom Valentino Chain 1967, zajedno sa optičkom V zlatnom teksturom.

Ključni dodatak na koji se treba fokusirati je torba sezone, Valentino Garavani Loco Bag, koja dolazi u nekoliko novih varijacija u okviru uspešne porodice Loco, kao i u novim sezonskim nijansama. Dodajući glamuroznu notu večernjoj odeći i odeći za posebne prilike, razni vezovi sijaju na vrhu torbe, koja je taman prave veličine da ponesete sve što vam je potrebno za prazničnu zabavu.

Ekskluzivno onima koji se prepuste novoj kolekciji biće na raspolaganju i poseban konsijerž za poklone. Zlatna i ljubičasta ambalaža dizajnirana da odražava izgled, besplatno pakovanje poklona, dostava na kućnu adresu i Valentino razglednice za slanje prijateljima i porodici učiniće i najstresniju kupovinu besprekornim iskustvom.

Luxury Experience