Praznično oduševljenje: Miu Miu predstavlja kampanju za Praznike 2023

Više slika

Više slika

Italijanska modna kuća Miu Miu otkrila je svoju kampanju za praznike 2023. godine, i to je prava vizija sezone…

Za zaštitno lice ovogodišnje svečane kolekcije izabrana je Ema Korin, ambasador brenda, najpoznatija po svojim nijansiranim glumačkim ulogama. Fotografisana od strane Zoë Gertner, kampanja je harmonična mešavina sofisticiranosti i intimnosti. Postavljena naspram pozadine kreirane od starinskog nameštaja i plišanih tepiha, kampanja izaziva osećaj retro elegancije, a istovremeno ostaje ukorenjena u sadašnjem trenutku. Edvard Kvarmbi radio je na umetničkom vođenju projekta.

Garderoba je glavna tačka fokusa Miu Miu Holiday reklame za 2023. godinu, nudeći osvežen pogled na prazničnu odeću. Kolekciju čine mekani kašmirski komadi, luksuzni tvid i komadi od sjajne kože, pružajući taktilno bogatstvo koje je teško ignorisati. Odevni predmeti su svestrani, a opet raskošni, dizajnirani za modernu osobu koja ceni i udobnost i stil.

Ali, završni dodaci su ti koji zaista podižu izgled na viši nivo: svetlucave baletanke nošene sa čarapama i ukrašene trake za glavu dodaju šarmantnu razigranost, obuhvatajući duh praznične sezone. Ovi detalji služe kao savršen dodatak glavnoj kolekciji, zaokružujući ponudu koja je jednako promišljena koliko i stilizovana.

Ovo nije prva saradnja Eme Korin sa Miu Miu. Ona je već ranije krasili jesenje reklame brenda, dodajući još jedan sloj dubine svom odnosu sa modnom kućom. Ova kampanja nije samo prikaz moderne elegancije, već i potvrda trajne veze između modne kuće i njenog zaštitnog lica, kreirajući prazničnu čaroliju koja će zasigurno ostaviti snažan utisak.

Luxury Experience