Prada Linea Rossa kampanja za jesen/zimu 2021

Modna kuća Prada predstavlja svoju kampanju Linea Rossa za jesen/zimu 2021 koja se usuđuje da pređe sve granice i ode korak dalje.

Snimljena od strane modnog fotografa Huga Komtea, uz kreativno vođstvo Ferdinanda Verderija, kampanja „Beyond the Line“ italijanskog luksuznog brenda uključuje ekipu zvezda iz sveta sporta i plesa, uključujući košarku, balet, klizanje i parkur. Uz delove sportske odeće, koji obećavaju i funkciju i udobnost, kolekcija takođe ponovo lansira patike America's Cup, zadržavajući originalni dizajn netaknutim, i sa svojom obećavajućom siluetom kože i tekstila.

„I metaforička i fizička, doslovna i simbolična, Linea Rossa predstavlja tačku dostignuća, lični rekord. Ono što težimo ne samo da dostignemo, već i da nadmašimo. Prada Linea Rossa oduvek je prilagođena zahtevima sportskih napora visokih performansi, pretočena u svakodnevni život. Za 2021. patike America's Cup, prvi put napravljene za tim Luna Rossa, ponovo su lansirane sa svojim ikoničnim i originalnim dizajnom - đonom, siluetom i mešavinom tekstila i kože.“ – kaže u saopštenju brend Prada.