Paris Hilton u novoj Lanvin kampanji

Kampanju je fotografisao slavni duo – Mert Alas i Markus Pigo…

Lanvin je upravo predstavio svoju najnoviju kampanju za proleće/leto 2021 sezonu. Nazvana Yu Garden, kampanja nove kolekcije je kao svog protagonistu dobila Paris Hilton.

“Kada smo počeli da diskutujemo o kampanji, znao sam da želim da predstavim Paris Hilton onako kako ranije nikada nije viđena. Poznata je po svojoj dugoj plavoj kosi i blještavom stilu, a želeli smo da naglasimo njenu spospobnost transformacije, poput labuda”, izjavio je Bruno Sialeli u izjavi za medije.

“Uzimajući u obzir da je ona začetnik ideje pokreta influensera i ideje ‘slavna je jer je slavna’, želeo sam da predstavim svetu koliko je napredovala u industriji koju je kreirala. Uspeli smo da ogolimo njen stil i dozvolimo njenoj prirodnoj lepoti da dominira na svakoj fotografiji”, dodao je.

Kolekcija, koja je predstavljena tokom modne revije u Kini u oktobru prošle godine, istražuje “razmenu između starog i novog”, kao i “nasleđa i savremenog”. Fotografisana od strane čuvenog dvojca, Hiltonova je predstavljena kao “labud modernog doba”, odnosno influenser.

Inspirisani portretima uticajnih Njujorčanki iz pedesetih, Paris je predstavila arhivske siluete brenda, poput V haljine, uglađenog trenč mantila, pastelno pink haljine i bordo kožne jakne. Njene odevne kombinacije finiširane su statement naočarima i odvažnim komadima nakita.