Pamela Anderson blista u kampanji Proenza Schouler SS24: Savršen spoj elegancije i edži stila

Pamela Anderson nastavlja da dominira u svetu mode, ovog puta kao zaštitno lice kampanje Proenza Schouler za proleće/leto 2024.

Legendarna glumica, neprimetno je prihvatila novu eru tihog luksuza, dokazujući da lični stil ne poznaje starosnu granicu.

Kolekcija Proenza Schouler SS24, fokusira se na „unutrašnje kvalitete koji definišu Proenza Schouler ženu“: odrasla, urbana, inteligentna, uz zadržavanje mladalačkog duha eksperimentisanja i igre.

Andersonova, sa svojom reputacijom da bez napora spaja opušteno i avangardno na crvenom tepihu, idealno je oličenje etosa Proenze Schouler. U kampanji, ona odiše samopouzdanjem noseći minimalnu šminku i svoju prepoznatljivu plavu kosu zalizanu unazad, pokazujući nekonvencionalan stajling Proenze Schouler.

Kolekcija sadrži mešavinu crno-belih komada, uključujući sako sa kopčama uparen sa pantalonama sa kaišem i beli blejzer stilizovan sa farmerkama.Teksturni elementi dolaze u igru sa crvenom halter haljinom vešto vezanom napred, oponašajući džemper prebačen preko ramena, i pletenu maksi haljinu inspirisanu mrežom.

Modni dodaci kao što su luksuzna kožna torba i crno-bele sandale koje se nose preko hulahopki, dodaju završni dodir. Proenza Schouler predstavlja novi dizajn monograma koji se pojavljuje na džemperima, kaiševima i još mnogo toga, doprinoseći ukupnoj modernoj, kul i nepogrešivo „Pam“ atmosferi.

Dokazujući da godine nisu prepreka za ponovno pronalaženje, Pamela Anderson bez napora prikazuje kolekciju Proenza Schouler za proleće 2024, koja je sada dostupna modnim entuzijastima da istražuju i kupuju na proenzaschouler.com.

Luxury Experience