Paco Rabanne proleće/leto 2024: San o budućnosti ukrašen zlatom

Više slika

Više slika

Zlatni dodir Džulijena Dosene je više nego očigledan u najnovijoj kolekciji Rabanne za sezonu proleće/leto 2024…

Nazvana "Origins of the Future" (Koreni budućnosti), kolekcija obiluje zlatnim komadima koji stvaraju sliku bogatstva i luksuza. Ova kolekcija je transcendentalna i predstavlja nam odeću dostojnu boginja s obzirom na zlatne detalje i tečne metale koji se savršeno kombinuju s ukrašenim smokingima i crnim sarijima.

Rabanne ponuda za SS24 je istinski nadzemaljska. Zlatne mrežaste haljine upotpunjene su misterioznim kapuljačama, podsećajući na sveštenice iz starih vremena. Metalne boje dominiraju, dok srebrne tkanine teku poput lave. Perje pauna ukrašava mini haljine, dok masivne haljine dodiruju tlo sa izazovnim prorezima na butinama. Krzneni pleteni materijali kontrastiraju s apstraktnim printovima, dok suknje suptilno oponašaju pruge tigra. Portreti ukrašavaju majice koje se nose ispod svetlucavih haljina. Sa svakom kombinacijom idu gladijatorske sandale koje sežu do kolena, pružajući osećaj drevne mudrosti.

Dosena daje novu energiju prepoznatljivom Rabanne oklopu, kombinujući ga s perjem, šljokicama i pletenim materijalima.

Kolekcija proleće/leto 2024. je kreirana s boginjama na umu. Sjajne nijanse zlata i srebra čine "Origins of the Future" kolekciju zaista eteričnom i nadzemaljskom, nadmašujući standardne modne kolekcije i predstavljajući nebesku visoku modu.

U svakom slučaju, Paco Rabanne se još jednom istakao kao modna kuća koja ne pristaje na kompromise kada je reč o inovacijama, a Džulijen Dosena kao dizajner koji prepoznaje i slavi tradiciju dok istovremeno gleda u budućnost.

Luxury Experience