Otkrivena lokacija Louis Vuitton 2019 Cruise modne revije

Verovali ili ne, u pitanju je njujorški JFK aerodrom.

Louis Vuitton brend poznat je po odabiru eklektičnih mesta za svoje Cruise modne revije. Od cvetne revije u Japanu za 2017.godinu, do sjajnog prošlogodišnjeg uspeha, francuski brend je sada odlučio da najočekivaniji modni događaj godine bude održan na njujorškom JFK aerodromu. Naravno, događaj će biti jako glamurozan, a ugostiće samo najvažnije ljude iz modnog kruga.

Prema izveštajima, aerodromski terminal je odabrao kreativni direktor Louis Vuitton brenda, Nikolas Geskijer, zbog njegove moderne arhitekture i starinskog šarma. Ovaj deo aerodroma sastoji se od čeličnih i betonskih delova, a dizajniran je skoro pa savršeno od strane finsko-američkog arhitekte, Eroa Sarinena. LV 2020 Cruise modna revija će se održati 8.maja, pre nego što se ovaj lokalitet pretvori u sasvim funkcionalni hotel 15.maja. U svojoj redizajniranoj formi, transformisani terminal će sadržati butike, barove, restorane i mnogo toga drugog.

Takođe, navedeno je da TWA centar leta nije u funkciji skoro dve decenije, a da će po prvi put biti aktivan za predstojeći LV događaj. Komentarišući Resort 2020 modnu reviju, iz Louis Vuitton brenda su rekli: “TWA centar leta, kao evokacija samih putovanja, inherentno je povezan sa Louis Vuitton posvećenošću ekskluzivnim arhitektonskim otkrićima, predstavljajući skoro pa savršeni ideal onoga što je Nikolas Geskijer zamislio”.

 
 
 
View this post on Instagram

My next cruise show @louisvuitton will be in New York on May 8th 2019.

A post shared by 🆖 (@nicolasghesquiere) onNov 16, 2018 at 6:14am PST