Osetite lakoću proleća uz novu Hermes reklamnu kampanju

Hermes kampanja proleće/leto 2022, snimljena na pozadini plutajućih mehurića i odiše bezbrižnim stavom prema novoj sezoni.

Modeli Rejnara Negrin i Merlijn Šoren pozirale su fotografu Džeku Dejvisonu na nizu reklamnih fotografija. Paleta boja sezone uključuje nijanse narandžaste i bele koje su predstavljene na nebesko plavoj pozadini.

Kožni komadi, šalovi sa dezenom i prozračne siluete su među dizajnima koje stilista Brajan Moloj ističe u novoj sezoni. Pored toga, Kelly torba se pojavljuje sa svojim zlatnim detaljima koji sjajno blistaju na suncu.

Reklamnu kampanju prati kratki film koji je snimljen uz optimističnu melodiju i prikazuje modele koji duvaju mehuriće i voze bicikle.

„Kao mehurići koji lebde u vazduhu, kolekcija za proleće/leto 2022. nosi nas ka svetlom nebu. Paleta boja kolekcije galopira od žute do tirkizne, od čisto bele do nežno ružičaste. Sunčeva svetlost klizi duž linija ramena i prelazi preko kože, preko crvenih usana ili preko zlatne ručke na Kelly torbi od teleće kože."

"Inspirativan, narativan i misteriozan, svaki Hermes dizajn marame priča priču i nosi znak ilustratora. Bilo da nas šal vuče na ostrvo u proleće ili na druge horizonte, uvek obećava putovanje”, poručuje brend Hermes.